Werkgroepen

Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost Werkgroepen

Er zijn vele uitdagingen in Hazerswoude-Rijndijk. Dankzij de hulp van vele inwoners en vrijwilligers
pakken we deze uitdagingen aan. In samenwerking met de gemeente, werken we samen aan ons dorp van morgen!

De werkgroepen werken aan jou directe leefomgeving, natuur en recreatie in de buurt. Diverse vrijwilligers steken de handen uit de mouwen, elke werkgroep werkt aan hun eigen projecten.
Zonder hen zouden we al dat werk niet kunnen verzetten.


De werkgroepen werken aan verschillende projecten. Dankzij deze projecten vergroten we woon, leef en werk genot binnen ons dorp.

De Grrroentjes zijn een club kids, tussen de 8-14 jaar. Ze beleven de leukste avonturen in de natuur. En ze ontdekken hoe ze de natuur en dieren kunnen helpen!

Investeren in onze directe leefomgeving levert rendement op: voor ons dorp en voor uw bedrijf! We gaan graag een duurzame samenwerking met u aan!

Als Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost maken we ons sterk voor ons dorp. Geheel vrijwillig werken wij aan ideeën en initiative van u. Want goede leefomgeving is goed voor ons.

Werk jij mee aan ons dorp van morgen? Word dan vrijwilliger bij het Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost. Er is van alles te doen – leuk werk waarmee je zelf een steentje bijdraagt aan je eigen dorp!

Investeren in onze directe leefomgeving levert rendement op: voor ons dorp en voor uw bedrijf! We gaan graag een duurzame samenwerking met u aan!