Even voorstellen

Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost Even voorstellen

Welkom bij het Dorpsoverleg Hazerswoude Rijndijk. Het dorpsoverleg is een vrijwilligersorganisatie, wij zetten ons in om de ideeën en initiatieven te stimuleren en ondersteunen van inwoners, in samenwerking met de gemeente Alphen aan den rijn.

Dat doen we al sinds de oprichting van het dorpsoverleg op 18 september 2018! Dankzij de hulp van vele de inwoners, vrijwilligers, bedrijven en gemeente maken we Hazerswoude Rijndijk steeds een beetje mooier.

Samen zorg dragen voor ons dorp

Hazerswoude Rijndijk ligt gelegen in het groene hart van Zuid-Holland. Een oase aan rust, ruimte en natuur in dit prachtige groene gebied tussen de steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Zo’n (aantal) vrijwilligers zetten zich elke dag in voor ons dorp. Deskundige, enthousiaste mensen, met een groot hart. Dat doen ze vanuit huis, maar ook buiten of op locatie waardoor we dichtbij onze projecten zijn en makkelijk toegankelijk zijn voor mensen in de buurt. De dagelijkse leiding is in handen van het bestuur van het dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost.

Binnen het dorpsoverleg zijn er diverse zelfstandige werkgroepen actief. Deze werkgroepen spannen zich in om diverse ideeën of projecten te realiseren in ons dorp. Het dorpsoverleg is een neutraal platform voor de inwoners. Het is onafhankelijk en heeft als doel het behartigen van de belangen en het representeren van de gemeenschap in Hazerswoude-Rijndijk Oost wanneer gevraagd of gewenst.

“Samen werken we aan het dorp van morgen!