Even voorstellen

Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost Even voorstellen

Welkom bij het Dorpsoverleg
Hazerswoude-Rijndijk

Hazerswoude Rijndijk ligt gelegen in het groene hart van Zuid-Holland. Een oase aan rust, ruimte en natuur in dit prachtige groene gebied tussen de steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Het dorpsoverleg is een vrijwilligersorganisatie, wij zetten ons in om de ideeën en initiatieven te stimuleren en ondersteunen van inwoners, in samenwerking met de gemeente Alphen aan den rijn.

Dat doen we al sinds de oprichting van het dorpsoverleg op 18 september 2018! Dankzij de hulp van vele de inwoners, vrijwilligers, bedrijven en gemeente maken we Hazerswoude Rijndijk steeds een beetje mooier.

Samen beschermen, ontwikkelen en werken we aan
Hazerswoude-Rijndijk Oost met waarde voor plant, dier en mens!

Vele vrijwilligers zetten zich elke dag in voor ons dorp. Deskundige, enthousiaste mensen, met een groot hart. Dat doen ze vanuit huis, maar ook buiten of op locatie waardoor we dichtbij onze projecten zijn en makkelijk toegankelijk zijn voor mensen in de buurt. De dagelijkse leiding is in handen van het dagelijks bestuur van het dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost.

Binnen het dorpsoverleg zijn er diverse zelfstandige werkgroepen actief. Deze werkgroepen spannen zich in om diverse ideeën of projecten te realiseren in ons dorp. Het dorpsoverleg is een neutraal platform voor de inwoners. Het is onafhankelijk en heeft als doel het behartigen van de belangen en het representeren van de gemeenschap in Hazerswoude-Rijndijk Oost wanneer gevraagd of gewenst.

.

Help mee, word ook vrijwilliger bij een van onze werkgroepen!

Vind je het leuk om in je eigen leefomgeving bezig te zijn? Of om je op een andere manier voor onze mooie dorp in te zetten?
Word dan vrijwilliger bij het Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk oost!