Enquêtes Dorpsoverleg

Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost Enquêtes Dorpsoverleg

Enquêtes Dorpsoverleg

Doormiddel van een enquêtes krijgt wij en de gemeente alphen aan den rijn een beter beeld van de heersende meningen en ideeën, en kunt u zien of de mening van één persoon representatief is voor de hele groep. Een goed uitgevoerde enquête levert harde cijfers op over de mening en ideeën binnen Hazerswoude-Rijndijk Oost

Het dorpsoverleg is een vrijwilligersorganisatie, wij zetten ons in om de ideeën en initiatieven te stimuleren en ondersteunen van inwoners, in samenwerking met de gemeente Alphen aan den rijn.

Dat doen we al sinds de oprichting van het dorpsoverleg op 18 september 2018! Dankzij de hulp van vele de inwoners, vrijwilligers, bedrijven en gemeente maken we Hazerswoude Rijndijk steeds een beetje mooier.

Samen beschermen, ontwikkelen en werken we aan
Hazerswoude-Rijndijk Oost met waarde voor plant, dier en mens!

Waarom was het van belang van u te laten horen? De leden van de dorpsoverleggen in de gemeente Alphen aan de Rijn zijn niet gekozen. Toch ziet de gemeente de dorpsoverleggen als gesprekspartners waar het gaat om zaken die de afzonderlijke kernen aangaan. Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost wil een klankbord zijn en verwoorden wat er onder de inwoners leeft. Daarbij bent u van essentieel belang. Alleen uw mening als inwoner van Hazerswoude-Rijndijk telt. Het zijn uw wensen, opmerkingen en vragen die het dorpsoverleg naar voren wil brengen in gesprekken met derden zoals de gemeente of Habeko Wonen.

.

Samen verbeteren we Hazerswoude-Rijndijk Oost, uw mening telt!

Vind je het leuk om in je eigen leefomgeving bezig te zijn? Of om je op een andere manier voor onze mooie dorp in te zetten?
Word dan vrijwilliger bij het Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk oost!