Communicatie & Promotie

Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost Communicatie & Promotie

Welkom bij de werkgroep
Communicatie & Promotie

Een groene leefomgeving is aantrekkelijke voor plant, dier en mens. Groen doet nog meer: het draagt bij aan een beter klimaat, biodiversiteit, sociale samenhang, economische activiteit, gezondheid en ons welbevinden.

De Werkgroep Groen en Leefomgeving bestaat uit vrijwilligers wonend in Hazerswoude-Rijndijk Oost, zij zijn een open en toegankelijke werkgroep. Samen met inwoners, gemeente Alphen aan dan Rijn en andere partners word er gewerkt aan een integrale aanpak om te komen tot klimaatadapathie en het vergroenen van Hazerswoude-Rijndijk Oost.

De laaste jaren is het besef gelukkig steeds meer toegenomen dat groen positieve effecten heeft op onze leefomgeving. Als we onze eigen buitenruimte op een goede manier vergroenen, verbeteren we tegelijkertijd de kwaliteit van onze wijken.

Samen met jou beschermen, ontwikkelen en beheren het groen in Hazerswoude-Rijndijk Oost met waarde voor plant, dier en mens!

Vanuit uiteenlopende achtergronden en kwaliteiten, maar hetzelfde groene hart, werken we daadkrachtig en met veel plezier samen aan een groener Hazerswoude-Rijndijk Oost. . De Werkgroep Groen & Leefomgeving heeft redenen opgesteld waarom investeren in een groener Hazerswoude-Rijndijk Oost de moeite waard is: Groen vermindert de kans op wateroverlast, Groen verkoelt de stad in de zomer, Groen draagt bij aan een betere gezondheid en een hoger welzijn, Groen draagt bij aan sociale cohesie, Groen trekt bedrijven, Groen zorgt voor biodiversiteit, Groen verhoogt de waarde van huizen en kantoren.

De vrijwilligers van Communicatie & Promotie

Zij steken de handen uit de mouwen, om onze leefomgeving groener te maken! 

Martijn Zweistra

Vrijwilliger

Suzan van Tuinen

Vrijwilliger

Niels Strijk

Vrijwilliger

Stephan van Dorp

Vrijwilliger

Gezocht!

Vrijwilliger

Help mee, word ook vrijwilliger!

Vind je het leuk om in je eigen leefomgeving bezig te zijn? Of om je op een andere manier voor jou dorp in te zetten?
Word dan vrijwilliger bij het Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk oost!