Wat vindt u van het buitengebied van de gemeente Alphen aan den Rijn?

Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost Nieuws afkomstig van de gemeente Alphen a.d. Rijn Wat vindt u van het buitengebied van de gemeente Alphen aan den Rijn?
0 Comments

Wat vindt u van het buitengebied van de gemeente Alphen aan den Rijn?

We nodigen u uit om tussen 15 maart en 16 april 2021 een vragenlijst over het buitengebied in te vullen.

We horen graag hoe u als inwoner, ondernemer of gebruiker van het buitengebied kijkt naar wonen, werken en recreëren in het buitengebied. Zowel nu als in de toekomst. 

De vragenlijst vindt u op www.buitengebiedalphenaandenrijn.nl. U kunt ook onderstaande QR code scannen om direct naar de vragenlijst te gaan. 
QR code buitengebied

Waarom een onderzoek naar het buitengebied?

Het buitengebied van de gemeente Alphen aan den Rijn heeft te maken met een groot aantal uitdagingen. Bijvoorbeeld bodemdaling, het opwekken van duurzame energie met bijvoorbeeld zonneweides en windmolens, recreatie en natuurontwikkeling. Maar ook de bereikbaarheid, vergrijzing, leefbaarheid en veranderingen in de landbouw zijn aandachtspunten.

De gemeente Alphen aan den Rijn start daarom een breed onderzoek naar het buitengebied. Met het onderzoek moet een beter beeld ontstaan van hoe het buitengebied van Alphen aan den Rijn er sociaal, economisch en ruimtelijk voorstaat en wat er in dit gebied belangrijk is. Daarvoor hebben we de mening van inwoners, ondernemers en gebruikers van het buitengebied nodig! 

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

20 maart 2021 Landelijke Opschoondag
We verzamelen om 10.45 uur bij speeltuin De Rode Wip en verdelen daar de wijken.
Lekker de natuur in tijdens corona? Let op deze punten
Hier vind je tips en richtlijnen om veilig van de natuur te genieten tijdens de