20 maart 2021 Landelijke Opschoondag

Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost Algemeen 20 maart 2021 Landelijke Opschoondag
0 Comments

Speeltuinvereniging ‘De Rode Wip’, werkgroep Groen en de Groentjes organiseren een gezamenlijke opschoonactie voor Hazerswoude Rijndijk op 20 maart.

We verzamelen om 10.45 uur bij speeltuin De Rode Wip en verdelen daar de wijken. De actie duurt van 11.00 uur tot 13.00 uur, want samen zwerfvuil opruimen is gezelliger en effectiever dan alleen. Het is wel belangrijk daarbij goed op de anderhalve meter afstand te blijven letten.

Ook meedoen! Wil je dit jaar in actie komen op ’Landelijke Opschoondag’, maar zie je het niet zitten om in je eentje met een vuilniszak en een prikker door de wijk te lopen? Doe dan met ons mee!

Kinderen en hun ouders, natuurliefhebbers, vogelspotters, joggers, oud en jong: laten we ons dorp samen schoner en mooier maken. Vraag je vrienden, buren en bekenden om ook mee te doen. Zo worden onze buurten zwerfafvalvrije schoonheden waar je lentekriebels van krijgt. En doen we het, op afstand, toch nog samen. Aanmelden a.u.b. Natuurlijk kun je zaterdag 20 maart spontaan komen en meedoen, maar voor onze organisatie zou het fijn zijn als je je van tevoren even aanmeldt als je van plan bent om te komen.

Aanmelden kan via dorpsoverleggroen@gmail.com

Categories:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Nieuwe aanplant wilgen t.h.v. spoorpad
Langs het pad vanaf de Watermanhof in Hazerswoude-Rijndijk naar de strook langs het spoor en
Open brief aan de gemeenteraad
De dorpsoverleggen van de voormalige kernen van Rijnwoude hebben deze week in samenwerking met elkaar
Noodkreet toekenning woningen Hazerswoude Rijndijk
De dorpsoverleggen van Hazerswoude- Rijndijk Oost en Hazerswoude- Rijndijk West hebben gezamenlijk bijgaande brief opgesteld